BEDRIJVEN

Lunch bestellen voor uw bedrijf?

Een lange dag op kantoor met vergaderingen… U kijkt niet uit naar de pauzes, want het aanbod is beperkt en er zijn weinig gezonde opties op kantoor. Maar een maaltijd op het werk hoeft niet ongezond te zijn! Lunchen met collega’s kan namelijk ook gezond en smaakvol zijn. Wij van Broadrunners vinden het belangrijk dat er ook op kantoor genoten kan worden van onze heerlijke, voedzame en vers belegde broodje en salades.

En gezamenlijk lunchen is een vorm van teambuilding! U leert collega’s op een andere manier kennen, doordat er tijdens de maaltijd andere onderwerpen worden besproken dan onder werktijd.
Daarnaast zorgt gezonde voeding voor meer energie, dat weer zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer!

Broadrunners bereid en bezorgt in de Randstad. In ons assortiment hebben we een ruime keuze uit smaakvolle en gezonde belegde broodjes, van een traditioneel belegde baguette tot een knapperige focacciotto. Uiteraard hebben we ook vegetarische, veganistische en halal opties. Liever geen brood? Naast onze broodjes bereiden we ook gezonde salades.

Onze belegde broodjes en salades zijn huisgemaakt en worden vers voor u bereid. Daarnaast gebruiken we alleen pure en verse ingrediënten.

Bestellen doet u eenvoudig en snel! Bestelt u uw bedrijfslunch bij Broadrunners, dan bent u verzekerd van de beste service in de omgeving. We komen uw bestelling graag op kantoor bezorgen. Vanuit onze centraal gelegen zaken, staan wij snel bij u op locatie met een smaakvolle en verse maaltijd!

Organiseert u een bedrijfslunch of een vergadering? We stellen graag bestellingen voor u samen! U kunt uw (dieet)wensen doorgeven, maar we denken graag met u mee!
Als u de bestelling door ons laat samenstellen, krijgt u altijd een variatie aan gezonde combinatie van vlees, vis en vega(n).

Als u uw bedrijfslunch bestelt bij Broadrunners, dan kunt u rekenen op:

  • Een variatie aan vers belegde broodjes en salades

  • Gezonde, pure ingrediënten

  • Snelle service en gemak

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vul hieronder uw gegevens in of bel snel naar een van onze vestigingen.

Scroll naar boven