OVER ONS

Broadrunners biedt een eigentijds assortiment van koude en warme vers belegde baguettes, Italiaanse bollen en focacciotto’s. We bereiden onze broodjes met liefde.

Broadrunners

Broadrunners is in 2022 begonnen als deli.
We hebben 8 jaar lang een franchise zaak gerund, totdat we besloten dat we zelf de organisatie wilden zijn. Op dat moment is Broadrunners ontstaan!

Ons concept maakt ons uniek. We werken samen met leveranciers die ons de beste producten leveren en know-how hebben op het gebied van de lekkerste bereiding voor lunch en meer. We staan voor snelheid, versheid en kwaliteit.

Broadrunners staat garant voor een snelle en klantvriendelijke service en het gebruik van verse producten. Voor het bereiden van onze producten gebruiken we uitsluitend pure ingrediënten. We gebruiken zo min mogelijk oliën en bewerkte producten. Een balans tussen gezondheid en genieten staat bij ons hoog in het vaandel!

Trek in een makkelijke, snelle en verse lunch? Broadrunners serveert baguettes, Italiaanse bollen en authentieke focacciotto’s. Onze focacciotto’s zijn heerlijk zacht en luchtig.

Proef ook eens onze ambachtelijke focacciotto die wij voor lunch serveren. De knapperige boodjes worden heerlijk vers bereid!

Bent u vegetarisch, veganistisch of halal? Natuurlijk hebben we ook aan u gedacht! Hier vindt u onze uitgebreide menukaart. Daarnaast presenteren we elk kwartaal een eigentijdse special. Houd hiervoor onze social media kanalen in de gaten!

U bestelt onze belegde broodjes en salades makkelijk en snel online via onze webshop. Kom bij ons langs op locatie of laat je bestelling bij je thuis of op het werk bezorgen!

Broadrunners heeft een passie voor het ambachtelijk bereiden van producten en dat proeft u!

Broadrunners broodjes

Werken bij Broadrunners

Wij zijn altijd op zoek naar bezorgers en keukenmedewerkers. Ook voor een leidinggevende functie kun je bij ons aan de slag. Solliciteren doe je met één druk op de knop. We kijken er naar uit om je te leren kennen!

Broadrunners buiten

Franchisen bij Broadrunners

Ben jij enthousiast over ons concept en wil je dit succesvol toepassen in je eigen vestiging? Lees dan snel verder!

Openingstijden

Spijkenisse
Maa - Zon
10:00 - 16:00
Hoogvliet
Maa - Don
Vrijdag
Zat - Zon
09.30 - 17.00
09.30 - 19.00
09.30 - 17.00
Schiedam
Maa
Din - Zon
10:00 - 19:00
10:00 - 21:30
Hellevoetsluis
Maa - Zon
09:30 - 16:00
Scroll naar boven